Ősszel visszatér az UH Fest

Egy év kihagyás után újból nemzetközi szabad zenei fesztivált rendezünk. Az egyhetes zenei ünnep ismét ősszel lesz, de a korábbi évekhez képest egy héttel később, október 4. és 10. között, hétfőtől vasárnapig tart majd. Az UH Fest idén is több helyszínen zajlik, visszatérünk a Trafóba és először rendezünk koncerteket a Gólyában. Az egyhetes programsorozatban megszokott és új helyszínek egyaránt lesznek még.

Július végével elkezdtük az elővételes bérleteink árusítását is, amelyek augusztus 22. éjfélig lesznek kedvezményesen (15 ezer forintért) elérhetőek, utána teljes áron (20 ezer forintért) lehet majd őket megvásárolni. Erre érhetők el.

Az UH Fest egy hete alatt több tucat nemzetközi és hazai fellépő mutatja be élőzenei produkcióit. Továbbra is elsősorban magyarországi premierek bemutatását célozzuk és igyekszünk a szorosan vett műfaji kereteken túli izgalmakat keresni. Az elmúlt évek gyakorlatától eltérően a fesztivál fellépőit ezúttal nem jelentjük be hétről hétre, csak szeptemberben a teljes programot egyszerre. Ezzel együtt jelentkezünk és lesznek még híreink a nyár folyamán.

A fesztivál vizuális identitását, mint 2018 óta minden évben, a de_form készítette. Fő partnerünk továbbra is a tizenhat kísérleti zenei fesztivált tömörítő, az Európai Unió Creative Europe programjának keretében finanszírozott Shape Platform, amelynek az UH Fest alapítója és 2015 óta tagja.

Back