2003. szeptember 23. | Fontos szolgálati közlemény!


Érkezett a számlánkra egy 14.500 forintos postai befizetés, amit nem tudunk azonosítani, hiszen a postai pénzfeladáskor csak egy csekk van, aminek az egyik fele a feladónál, a másik fele pedig valahol a postán található. Ezért is kértük a banki átutalást, aminél egyértelműen beazonosítható a feladó és a megjegyzésbe is lehet közleményt írni! Sajnos még összeg alapján sem sikerült beazonosítani a lehetséges pénzfeladót, ugyanis nincs olyan jegyfoglaló, aki ilyen összegben foglalt volna jegyeket.
Kérjük, hogy az összeg feladója mihamarabb faxolja el a 06 (1) 237-6029-es számra a feladást igazoló csekkszelvény nála maradt részét, és közölje velünk, hogy mely foglálisi kódokat fizette ki ezzel az összeggel.

2003. szeptember 21. | Játék / Ingyen belépő


A Talált gyerek mai adásában két kérdéssel is lehetett jegyet nyerni. A második még mindig várja a leggyorsabb helyes megfejtőt, akinek jutalma egy ingyenjegy a péntek esti (az A38-on rendezett) koncertre. A kérdés: az elhangzott Prell-szám melyik kiadó melyik válogatáslemezén jelent meg? Válaszokat az info@uh.hu-ra várunk. A műsor a Tilos rádió honlapján egy hétig érhető el, és eszpee jóvoltából az uh.underground.hu oldalról is letölthető; itt a lejátszott számok teljes listája is olvasható.

2003. szeptember 20.


A korábban meghirdetett szeptember 22-e helyett csak szeptember 20-ig lehet a weblapon belépőjegyet foglalni, mivel az átutalások a vártnál nehézkesebbek, és jónéhányan nem tartották be a 4 napos utalási határidőt. Többen nem olvasták el figyelmesen a webes foglaláshoz tartozó információt, miszerint a lefoglalt jegyeket 4 napon belül banki átutalással kell kifizetni. Arra tehát nincs lehetőség, hogy valaki csak a helyszínen fizesse ki a webes foglalását. Ennek megfelelően a határidőt be nem tartók foglalásait törölni fogjuk. Információnk szerint az ország bármely szegletéből két nap alatt ide kell, hogy érkezzen a pénz banki átutalással. Tehát az utolsó napon, 20-án foglalók jegyeit is fel fogjuk szabadítani, amennyiben 24-ig nem érkezik meg a jegyek ellenértéke banki utalással.
20-a után csakis a Wave (Tel.: 06 (1) 331-0718) és Trance Wave (Tel.: 06 (1) 302-2927) lemezboltokban, illetve azokon a helyszíneken lehet majd jegyet váltani, ahol még maradt jegy.

2003. szeptember 16. | Átutalás ellenőrzése


A jegyrendelések kapcsán az alábbi űrlap kitöltésével lehet ellenőrizni az átutalt összegek feldolgozottságát.

Befizetést azonosító kód


Ellenőrzés

2003. szeptember 08. | Játék / Ingyen belépő


Az Ultrahang Fest vásárnap Paizs Miklós Talált gyerek című műsorában vendégeskedett. Érdemes ráklikkelni a www.tilos.hu-ra (Műsorok, vasárnap, 10-től) vagy az uh.underground.hu-ra. A műsorban a fellépők felvételeiből válogattunk. Ezzekkel kapcsolatosak a kérdések. Aki először válaszol a kérdésekre (mármint külön-külön, és jól) az info@uh.hu-ra, 2 db jegyet nyer!

1. kérdés: melyik Autechre-szám feldolgozása volt a Larsen-szvit?
2. kérdés: ki volt az a hölgy, akinek énekes számát DJ /rupture felhasználta a lejátszott mix-részletben?

Idő közben befutott a második kérdésre a pontos válasz: Nina Simone. A nyertes Kálmán Miklós.

2003. szeptember 05.


Vasárnap reggel tíz órától tizenegyig a Tilos rádióban, Paizs Miklós Talált gyerek című műsorában az Ultrahang Alapítvány vendégeskedik. Csakúgy, mint az elmúlt héten, illetve a következő két adásban, most is a beszélgetés mellett az Ultrahang Fesztivál fellépőinek zenéi szólnak majd. Meghallgatható Budapesten a FM 90,3 sávon, illetve a www.tilos.hu honlapról az interneten. A rádió oldaláról a Műsorok menüpont vasárnapi szekciójában egy hétig letölthető a műsor.

2003. szeptember 03.


Elindult az on-line jegyfoglalás.
A korábbiakhoz képest egy új helyszínnel (Mai Manó Ház) és egy új fellépővel (Massaccesi / USA) bővült a fesztivál programja.
A Wave lemezboltokban a jövő héten kezdődik a jegyárusítás.